Vlucht-vertraagd.nl

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Vlucht-vertraagd.nl

.

Vlucht-vertraagd.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Een vertraagde vlucht is een van de vervelendste dingen die je kunt meemaken tijdens het reizen. Als reiziger sta je heel vroeg op om je klaar te maken, zodat je optijd kunt inchecken. Je wilt natuurlijk op het juiste tijdstip aanwezig zijn en wilt je niet onnodig haasten. Het is dus lastig als je optijd aankomt, maar je vlucht is vertraagd. Soms kan het zelfs gebeuren dat de vlucht helemaal geannuleerd is. Geld terug bij vertraging: dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel vliegtuigpassagiers hebben moeite om de luchtvaartmaatschappij te overtuigen dat ze geld terug moeten betalen bij vertraging van een vlucht. Ook weet niet een ieder hoeveel ze worden gecompenseerd als hun vlucht is vertraagd of zijn ze niet op de hoogte van hun passagiersrechten bij vluchtvertraging. Ook komt daarbij dat vliegmaatschappijen moeite hebben om de compensatie te betalen.

Waar heb je recht op?

Naast recht op informatie heb je bij een vertraging van meer dan twee uur ook recht op onder andere eten en drinken. Als de wachttijd totdat je vlucht vertrekt erg lang is, kun je soms ook een gratis hotelovernachting krijgen. Als je van het vliegveld naar het hotel moet dan moet dat ook vergoed worden. Luchtvaartmaatschappijen beschikken over vouchers voor eten en drinken die uitdelen aan passagiers. Moet je toch zelf betalen voor eten en drinken bewaar dan de bonnen. Wanneer de vertraging zo lang duurt dat je besluit om een andere vlucht te boeken of helemaal niet meer te gaan, heb je in de meeste gevallen geen recht meer op compensatie. Omdat je alsnog met de vlucht kon gaaan, maar je hebt besloten om dit niet te doen.

Claim indienen bij vlucht-vertraagd.nl

Wanneer je vlucht meer dan drie uur vertraging heeft opgelopen, kun je vlucht-vertraagd inschakelen zodat zij de compensatie voor je kunnen claimen. Het is belangrijk dat je al je reisdocumenten bij de hand hebt. Denk aan je ticket, je boeking en de vertragingsverklaring. Met deze documenten heb je dus een bewijs en wordt het claimen ook makkelijker. Het team van vlucht-vertraagd gebruikt hun database en juridische kennis om de validiteit van je claim te bepalen. Daarom is het belangrijk dat je de reisdocumenten niet weggooid. Vlucht-vertraagd kan aan de hand hiervan de brieven opstellen en sturen naar de luchtvaartmaatschappijen. Als de luchtvaartmaatschappij beweert dat er sprake is van een buitengewone omstandigheid dan zal vlucht-vertraagd deze informatie nagaan. Met vlucht-vertraagd krijg je de vergoeding  waar je recht op hebt.