Vakantieparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Vakantieparking.nl

Vakantieparking.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Je wilt graag op vakantie gaan en moet daarom je auto bij een parkeerplaats van of rond Schiphol achterlaten. Nu moet je nog gaan kijken waar je dat precies gaat doen, want keuze is er natuurlijk genoeg. Waarom niet kiezen voor eentje die met de naam meteen aangeeft dat het precies is waarnaar je op zoek bent? Bij Vakantieparking.nl letten ze niet alleen goed op je auto gedurende je vakantieperiode, maar ze bieden ook leuke extraatjes aan.

Wat je van Vakantieparking.nl kunt verwachten.

Het eerste wat de meeste mensen aantrekt van dit parkeerterrein, zijn de voordelige prijzen. Je parkeert gewoon bij Schiphol, maar betaalt veel minder dan wanneer je bij P3 zou parkeren. En het is niet dat je je auto ver van de terminaal moet parkeren. Binnen 3 minuten ben je er al. Toch hoef je niet te lopen. Ze hebben een shuttle service waar je gebruik van kunt maken. Bij terugkeer brengt de shuttlebus je weer naar je auto terug. Je kunt je auto ook nog lekker overdekt laten parkeren.

Extra diensten

Verder kun je ook gebruik maken van hun Valet Service zodat je je auto niet zelf hoeft te parkeren. Je auto wordt ook naar de terminaal gereden zodat je meteen kunt instappen en vertrekken. Dat is niet de enige service die ze aanbieden. Als je auto aan een beurt toe is, kun je auto laten waxen en het interieur laten reinigen. En de hele tijd wordt er 24/7 uur op je auto gelet. Ze registreren je kenteken voor extra beveiliging.

Ze zijn al 9 jaar het goedkoopste op dit gebied. De tarieven zijn op de website te bekijken en je kunt meteen nagaan of ze een plek beschikbaar hebben gedurende jouw vakantieperiode. Boek je parkeerplek vroeg.