Flight-parking.nl

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Flight Parking.

Flight-parking.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Een heleboel mensen zijn genoodzaakt hun auto bij vertrek achter te laten, meestal op Schiphol of een lokatie dichtbij Schiphol. Afhankelijk van het budget en de behoeften van klanten, heeft men de keuze uit een aantal parkeermogelijkheden. Vele particulieren hebben het voordeel hiervan ingezien en bieden tegenwoordig verschillende parkeer services aan. Een van deze bedrijven is Flight-parking.nl

Om een ruime en veilige parkeerplek dichtbij Schiphol te krijgen zijn er veel mogelijkheden beschikbaar en is het soms wel lastig om een keuze te maken.  Er zijn echter wel weinig parkeermogelijkheden welke zo veel mogelijkheden bieden als flight-parking.nl.  Daar staat het comfort van de klant wel helemaal centraal  en zal je er verbaast over staan wat er allemaal wel mogelijk is.

De service begint al bij het parkeren

Het oogt wel apart wanneer je met jouw eigen auto bij de vertrekhal aan komt rijden en die van daaruit met een speciale chauffeur naar de parking wordt gereden. Dat wordt valet service genoemd en is dit nu juist de specialiteit van flight-parking.nl. de auto is daarbij elk moment in goede handen en zorgt het professioneel personeel ervoor dat elke auto met de nodige zorg overgenomen wordt. Je zorgen hoeven te maken om schade aan het voertuig of ruw gedrag is dus overbodig. Ook bij aankomst wordt de auto weer keurig bezorgt en heb je er verder geen omkijken meer naar. Je geeft van te voren wel aan wat de aankomst en vertrektijden zijn zodat alles een vlot verloopt zal krijgen. de betaling kan online plaatsvinden of bij aankomst. Het totaal kostenplaatje is van te voren bekend bij het reserveren en kom je dus nooit voor verassingen te staan.

Natuurlijk wordt er meer dan een valet service aangeboden

Bij flight-parking.nl wordt er naar gestreefd om een totaalpakket aan te bieden aan hun klanten en bestaat er de mogelijkheid om na het parkeren de auto bij te tanken, compleet te laten reinigen of zelfs een onderhoudsbeurt te geven.  Na terugkomst is de auto dus in een topconditie en sla je hierdoor wel twee vliegen in een klap: de veilig te hebben geparkeerd en daarnaast nog een heleboel tijd en moeite bespaard te hebben door de auto in de tussentijd al het nodige te laten ondergaan.  Alle werkzaamheden vinden plaats door experts die hun vak dus wel goed kennen en hoef jij je ook hier geen zorgen om te maken dat er wat beschadigd kan raken. Het onderhoudt vindt trouwens plaats door een erkende garage en is elke auto dus in veilige handen. Voor de kosten verbonden aan zo een onderhoudsbeurt zal er eerst wel een offerte aangevraagd worden en kan dat bij het reserveren gebeuren. Wie de auto gewoon een grondige check wil laten ondergaan, kan dat ook aangegeven en wordt elke auto volgens een strict uitgewerkt schema onderzocht. Terug van de reis en weer op stap met de auto kan dus met een gerust hart plaatsvinden.

Wat dacht je van overdekt parkeren?

Met alle service die er geboden wordt, mag overdekt parkeren dus zeker niet ontbreken. Ook dat kan je bij het reserveren aangeven en staat de auto er zo nog prettiger bij. wie over een elektrische auto beschikt kan die ook laten opladen. Parkeren kan namelijk vanaf een dag tot zelfs meer dan 30 dagen (tarieven dan wel beschikbaar op aanvraag). Met zoveel mogelijkheden voor extra diensten is het dus niet vreemd dat flight-parking.nl zo populair is onder alle groepen reizigers, van zakenlui tot complete gezinnen die op vakantie gaan. Alle wensen kunnen eenvoudig online bij de reservering kenbaar worden gemaakt en is het vooraf duidelijk wat de kosten zullen bedragen.

Bij flight-parking.nl is alles dus vooraf wel duidelijk bekend en kan je bovendien een keuze maken uit een aantal unieke opties. Het laten reinigen van de auto, bijtanken, een grondige check laten uitvoeren of gewoon een complete servicebeurt? Het is er allemaal ook mogelijk en worden alle werkzaamheden uitgevoerd door vakkundig personeel. Na terugkomst stap je dus in een auto die weer in een topconditie verkeert en levert dat weer een aardige tijdsbesparing op.