Q Park

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Q Park.

Q Park Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Voor degenen die vanuit Schiphol reizen en hun auto liever niet op Schiphol willen achterlaten, bestaat de mogelijkheid om elders, in de buurt van Schiphol, te parkeren. Er zijn namelijk een heleboel bedrijven die deze dienst van betaald parkeren aanbieden en over een beveiligde lokatie, in de buurt van Schiphol beschikken. Een van deze diensten is de Q-park Park & Fly, aangeboden door Q-park

Wat doet Q-park

Q-park beschikt over een heel grote parkeergarage te Spaarne, Hoofddorp. Als klant, kun je je auto tegen betaling, in de overdekte garage achterlaten. Vervolgens reis je, geheel kosteloos met de lijnbus 300 van Connexxion naar Schiphol. De bushalte bevindt zich namelijk naast de parkeergarage en de reis naar Schiphol duurt ongeveer 15 minuten. Terugkomen naar de garage kan eveneens met dezelfde lijnbus en is ook gratis.

Hoe gaat men te werk

Om gebruik te kunnen maken van de parkeergarage van Q-park, dien je eerst een online reservering te doen. Nadat het bedrijf over je vluchtgegevens beschikt, worden de kosten berekend en kun je betalen via iDEAL, VISA en Mastercard. Je krijgt hierna via mail een e-ticket met daarop een QR code. Op de dag dat je vertrekt, gebruik je deze code om de parkeergarage binnen te rijden. Na het parkeren, kun je vertrekken naar Schiphol. Bij vertoon van je e-ticket, reis je gratis (tot maximaal 5 personen) mee met de lijnbus 300 naar Schiphol. Terugkomen naar de garage kan op dezelfde manier.

Een veilige, betaalbare parkeerplaats zoeken de reeds drukke Schiphol is niet meer nodig, dankzij de diensten van Q-park Park & Fly. Je laat je auto achter in de parkeergarage van het bedrijf en vertrekt daarna op je gemak (gratis) met de lijnbus naar Schiphol.