Autohotel

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Autohotel.

Autohotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

AutoHotel.nl biedt al langer dan 10 jaren, parkeerdiensten aan, aan mensen die vanuit Luchthaven Schiphol zullen reizen. Om een ieder tegemoet te kunnen komen, worden er meerdere parkeeropties aangeboden.

Wat doet autoHotel.nl

Voor wat betreft het reizen vanaf Schiphol, biedt autoHotel.nl 2 parkeeropties; zelf parkeren op lokatie van het bedrijf (shuttle parkeren) en valet parkeren. Het parkeren op lokatie (te Aalsmeer), houdt in dat klanten de auto zelf naar de garage van autoHotel rijden, terwijl klanten die valet parkeren, doorrijden naar Schiphol, alwaar de chauffeur van autoHotel.nl hen opwacht. De auto wordt dan teruggereden naar de lokatie te Aalsmeer. Degenen die zelf op lokatie van het bedrijf parkeren, worden gratis van en naar Schiphol gebracht met de shuttle service.

Hoe gaat men te werk

Zoals het bij vele bedrijven aan toe gaat, werkt autoHotel.nl ook met online reserveringen. Op de website wordt bij reservering gevraagd naar vlucht, auto en persoonlijke gegevens. Ook selecteer je een van de parkeeropties en of je je auto indoor of outdoor wenst te parkeren. Nadat gecontroleerd is op beschikbaarheid en kosten, betaal je online en worden de nodige gegevens voor je opgestuurd via mail. Op dag van vertrek zul je, afhankelijk van de gekozen parkeeroptie, rijden naar de lokatie van het bedrijf of juist naar Schiphol. Degenen die zelf op lokatie parkeren, krijgen de autosleutels mee. Maak je gebruik van valet parkeren, dan worden de sleutels achtergelaten en staat de auto bij aankomt terug, weer gereed op Schiphol.

Diensten

Bij autoHotel.nl is je auto in goede handen. Niet alleen is de parkeerlokatie beveiligd, met een bijbetaling, kun je je auto ook laten wassen en/of repareren.

Van een bedrijf dat al heel lang in de running is, kun je verwachten dat ze heel wat ervaring hebben. Dit blijkt uit de diensten van autoHotel.nl. Voor elk budget is er wel een parkeeroptie.